بازخوانی درخواست محرمانه نتانیاهو از ترامپ برای بقا در قدرت واکنش تند کوشنر به جنجال معاملات محرمانه با کشورهای خلیج فارس جهاد اسلامی: پاسخ به جنایات اسرائیل در میدان ادامه دارد عراقچی: آمریکا پول مالیات‌دهندگان را صرف دفاع از اسرائیل کرده است ادامه عملیات‌روانی رسانه‌های آمریکایی درباره ازسرگیری جنگ اسکات ریتر: آمریکا سپر کافی مقابل بالستیک‌های ایران ندارد یونان: تحریم‌های ایران را اجرا می‌کنیم پنتاگون سفارش خرید ۸۵۰ جنگنده اف-۳۵ داد ارتش یمن: عملیات نجات یک قایق/ سعودی کشتیرانی را تهدید می‌کند هشدار سفارت ایران در باکو به هموطنان ایرانی هیلاری کلینتون: خانواده ترامپ فاسد و کلاهبردار هستند نتانیاهو: ادعا درباره جلوگیری ترامپ از حمله من به ایران صحت ندارد نبیه‌ بری: وحدت مهمترین سلاح لبنانی‌ها برای دفاع از کشور است نشست مشترک ایران و افغانستان برای تسهیل و افزایش تجارت مرزی تلاش مجدد روسیه برای میانجیگری میان آمریکا و ایران

سنتکام از کشته شدن ۴ سرکرده داعش در حمله مشترک آمریکا و عراق خبر داد

سنتکام از کشته شدن ۴ سرکرده داعش در حمله مشترک آمریکا و عراق خبر داد فرماندهی مرکزی آمریکا (سنتکام) اعلام کرد که در عملیات مشترک ماه گذشته نیرو‌های این کشور و عراق ۱۴ عضو داعش از جمله چهار تن از سران این گروه تروریستی کشته شدند.
تاریخ انتشار: ۰۷:۵۶ - ۲۴ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 14
کد خبر: ۲۵۷۲۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ سنتکام بامداد شنبه در بیانیه‌ای در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: نیرو‌های فرماندهی مرکزی آمریکا و نیرو‌های امنیتی عراق ۲۹ اوت (هشتم شهریور) حمله مشترکی در غرب عراق انجام دادند که به کشته شدن ۱۴ تن از عوامل داعش منجر شد.

این بیانیه افزود: این عملیات سران داعش را هدف قرار داد و موجب مختل شدن و کاهش توانایی داعش در برنامه‌ریزی، سازماندهی و اجرای حملات علیه شهروندان عراقی و آمریکایی، متحدان و شرکا در منطقه و فراتر از آن شد.

سنتکام اعلام کرد که در پی ارزیابی‌های پس از این حمله می‌تواند تایید کند که چهار تن از سران داعش شامل احمد حمید حسین عبدالجلیل مسئول عملیات در عراق، ابو حمام مسئول نظارت بر عملیات در غرب عراق، ابوعلی التونسی مسئول نظارت بر توسعه فنی و شاکر عبود احمد العیساوی مسئول نظارت بر عملیات نظامی در غرب عراق کشته شده‌اند.

مایکل اریک کوریلا رئیس فرماندهی مرکزی آمریکا گفت: سنتکام متعهد به شکست پایدار داعش است که آمریکا، متحدان و شرکای ما و ثبات منطقه‌ای را تهدید می‌کند.

سنتکام اعلام کرد که ارزیابی‌های پس از حمله همچنان ادامه دارد و به‌روزسانی‌های بیشتری در این باره انجام خواهد شد. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده